Vora Estany

Restaurant

Motivat pel desig de renovar-se contínuament, el Vora Estany s'expandeix per diferents punts estratègics de la ciutat, en forma de tres locals de diferents estils: El Hop, l'Ateneu Bar i El Voltes.


El Hop

Menjar ràpid de qualitat

Passeig de la Generalitat, 18
Banyoles
972582045

Situat al centre de la Vila Olímpica i amb una tranquil·la terrassa, aquest bar s'especialitza en entrepans elaborats, que permeten infinites combinacions amb diferents tipus de pans i complements. Una opció per menjar ràpid sense haver de renunciar a la qualitat. Ofereix servei per emportar i connexió gratuïta a Internet.


Ateneu Bar

Cultura i música en directe

Plaça Major, 40
Banyoles
678473301

Ubicat a la plaça Major, la zona de vianants més gran del centre de la ciutat, l’Ateneu Bar forma part de l'Ateneu - Centre Municipal d'Estudis Musicals de Banyoles, un equipament musical on conviuen i s'interrelacionen la formació, l'exhibició i la creació.

Amb una extensa i assolellada terrassa, és un espai ideal per esmorzar, dinar un menú Low cost, degustar un exquisit cafè a mitja tarda i sopar un entrepà planxat o una deliciosa amanida. Setmanalment es programen propostes culturals de petit format molt variades, que inclouen concerts, documentals, xerrades o presentacions de llibres, entre d’altres. És un bar de dia i de nit, amb connexió gratuïta a Internet.


El Voltes

Un cafè al centre

Plaça dels Turers, 9
Banyoles
972570094

Al bell mig de la ciutat, la cafeteria El Voltes és un dels punts de trobada més emblemàtics per als joves de Banyoles. Els arcs de l’entrada i de l’interior, meticulosament conservats, han donat nom al local, que ha estat reformat amb un estil més modern i acollidor. Amb dues terrasses (una a l’exterior i l’altra a l’interior) i connexió gratuïta a Internet, aquest és un local tant de dia com de nit. Esmorzar, dinar, berenar, sopar o prendre un bon còctel esdevenen, aquí, plaers molt agradables.